YogaINmotion

De fleste af vores yogahold er baseret på YogaINmotion (Vinyasa), som er udviklet af Søren Rasmussen, der er leder af Yoga Skolen i Helsingør. Det er en cocktail af mange forskellige yogagrene; Iyengar-yoga, Astanga og Vinyasa-yoga, der er tilsat dele af Svastha-og Hatha-yoga og også indeholder filosofi fra de tre store yoga grene; Jnana-, Bhakti-og Karma Yoga. Med YogaINmotion får du på den måde hele yoga-pakken, hver gang du træner.

YogaINmotion består af serier af yogaøvelser, hvor du kontinuerligt bevæger dig fra den ene stilling til den anden i takt med dit åndedrag. Du er koncentreret i hver eneste bevægelse, i hvert stræk og i hvert åndedrag. Mellem serierne stopper den ydre bevægelse, og du bliver i en stilling, hvor opmærksomheden hviler i den indre bevægelse. Denne fysiske metode handler om at frigøre kroppen for rastløshed, uro og stress. Bevægelserne masserer og påvirker mildt dit hormonelle indre samspil, træner blodårer og hjerte, styrker knogler, led og muskler, og vitaliserer organer og kirtler.

Yogaøvelserne vugger dig dybt ind i dit nervesystem og er med til at afstresse det. På samme tid følger din psyke de mange bevægelser og stillinger med en bevidst vejrtrækning (Pranayama), der er med til at stilne sindets rastløse aktivitet.

YogaINmotion er på samme tid dynamisk arbejde og dyb afspænding. Denne yogaform samler tanke og krop, og skaber stilhed, ro og velvære.

 

Tilbage