Kloster retreat på Mallorca


Vi er ikke medlem af Rejsegarantifonden, tilbyder kun kurser og sælger ingen andre ydelser. Derfor kan vi kun skrive, hvor vi selv bor, men har ingen ret til at anbefale dig, hvor du skal bo.
Imens Iben og Søren underviser deres Kloster retreat, bor de  på Sant Salvador klostret, det smukkest beliggende sted, med en helt vidunderlig udsigt ud over hele Mallorca samt havet. Her trænes i 4-8 timer hver dag, intenst og samtidigt arrangeret så selv en let trænet kan være med. Mindfulness, Meditation, YogaINmotion, Restorativ Yoga, Hatha Yoga, Qi Gong, Åndedrætstræning og Pranayama. Og Yoga Filosofi samt samtaler om livet. De går en heldags vandretur i bjergene og små gåture op og ned ad "vores" bjerg samt en tur til stranden. De giver her hele pakken i løbet af en uge...

Lille gruppe: maksimum 12 personer

Tidspunkt: Yoga Retreat 11.-17.august 2024  

Kursus: 3.500 kr.

Bolig, Iben og Søren bor  for 6 dage:  318 euro (ca 2.400 kr.)

Forplejning, Iben og Søren køber 6 dage ½ pension:117 euro (890 kr.)

Fly: fra 2400 kr.

Yogaen instrueres af:

Søren Rasmussen, der til daglig er leder af Yoga Skolen, og som igennem 40 år har undervist i sin dybdegående og selverkendende yoga med over 30.000 undervisningstimer bag sig. Søren er især inspireret af Godfrey Devereux (Dynamic Yoga) samt A.G. Mohan (Svastha Yoga) fra Indien.

Iben Nielsen, uddannet fra Dansk Yoga og leder af Yoga i Valby, er en glimrende og elsket lærer på alle ferier og retreats. Iben har i 14 år undervist i Hatha Yoga og Restorativ Yoga.