Kloster retreat på Mallorca


Kloster retreatet finder sted på Sant Salvador klostret, det smukkest beliggende sted, med en helt vidunderlig udsigt ud over hele Mallorca samt havet. Her træner vi i 4-8 timer hver dag, intenst og samtidigt arrangeret så selv en let trænet kan være med. Mindfulness, Meditation, YogaINmotion, Restorativ Yoga, Hatha Yoga, Qi Gong, Åndedrætstræning og Pranayama. Og Yoga Filosofi samt samtaler om livet. En heldags vandretur i bjergene og små gåture op og ned ad "vores" bjerg samt en tur til stranden. Du får her hele pakken i løbet af en uge...

Lille gruppe: maksimum 12 personer

Tidspunkt: Yoga Retreat august 2023 

Kursus: 4.200 kr.

Bolig single for 6 dage:  318 euro (ca 2.400 kr.)

Forplejning for 6 dage ½ pension:117 euro (890 kr.)

Fly: fra 2400 kr.

Yogaen instrueres af:

Søren Rasmussen, der til daglig er leder af Yoga Skolen, og som igennem 38 år har undervist i sin dybdegående og selverkendende yoga med over 28.000 undervisningstimer bag sig. Søren er især inspireret af Godfrey Devereux (Dynamic Yoga) samt A.G. Mohan (Svastha Yoga) fra Indien.

Iben Nielsen, uddannet fra Dansk Yoga og leder af Yoga i Valby, er en glimrende og elsket lærer på alle ferier og retreats. Iben har i 12 år undervist i Hatha Yoga og Restorativ Yoga.